Oldalak

Magamról

Saját fotó
Éltető erőm a népzene-néptánc öröme, s hogy ezt továbbadhassam másoknak. Úgy hiszem, mindez nem is könnyű feladat. Emellett igyekszem összeegyeztetni a tanítást,muzsikálást, versenyeket, családot,háztartást, s nem utolsó sorban kedvenc időtöltéseim egyikét, legyen szó gyöngyözésről, hímzésről. Íme, egy kedves idézet: "Van valami végtelenül csodálatos a zenében.Nem úgy hat gondolatainkra, ahogyan a szavak teszik; egyenesen szívünket, szellemünket szólítja meg, lelkünk legbenső magját és gyökerét. A zene megnyugtató és egyszerre felkavaró; nemes érzéseket ébreszt; könnyekké olvaszt bennünket..."

2011. április 22., péntek

Éjszakai álmatlanság...

Egész nap tettem-vettem...friss, meleg gluténmentes sajtos-túrós pogácsával vártam haza kedvesemet. Kacérkodtam a sajtkrémmel is, mit máskor is fogok csinálni...NO de, kimondta, hogy a pogácsa csak kerek lehet? :)

Sajtkrémmel töltött pogi...
ez a pár darab maradott...reggeli napsugaraknál készült a fotó
















S ez a kiskosár is tele volt...Volt mindenféle forma: szív, virág, nyuszi, csillag, rombusz,
s a maradék tésztából pedig rudacska... 








S eztán jött az álmatlanság, nem éreztem magam fáradtnak... Muszáj volt elfoglalnom magamat...így nekiláttam a horgolásnak, képeslap gyártásnak...s ez lett az eredménye, fogadjátok sok-sok szeretettel:


Újabb horgolt, gyöngyös tojások:







 Képeslapok:








Ládafiából előkerült egy félkész fonalgrafikás üdvözlőlap, melyet most befejeztem.








S aztán jöttek az ötletek...sok kedves, húsvéti rajz, fa figurák, gyöngyök...s jött sorra az ihlet, s mivel még rajzolni is szeretek...
Azt hiszem örülni fognak, akik megkapják :)




S eme üdvözlőlapokon van egy kis huncutság is :) A tojások mozgathatóak


S eme aprósággal kívánok mindenkinek Áldott Húsvéti Ünnepeket!

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek a pogácsák! Nagyon szépek lettek, és a napsugarak olyan életet vittek a képbe, amiről az ember csak álmodik. Eseménydús, lelkiekben gazdag Húsvéti Ünnepeket Kívánok.

    VálaszTörlés