Oldalak

Magamról

Saját fotó
Éltető erőm a népzene-néptánc öröme, s hogy ezt továbbadhassam másoknak. Úgy hiszem, mindez nem is könnyű feladat. Emellett igyekszem összeegyeztetni a tanítást,muzsikálást, versenyeket, családot,háztartást, s nem utolsó sorban kedvenc időtöltéseim egyikét, legyen szó gyöngyözésről, hímzésről. Íme, egy kedves idézet: "Van valami végtelenül csodálatos a zenében.Nem úgy hat gondolatainkra, ahogyan a szavak teszik; egyenesen szívünket, szellemünket szólítja meg, lelkünk legbenső magját és gyökerét. A zene megnyugtató és egyszerre felkavaró; nemes érzéseket ébreszt; könnyekké olvaszt bennünket..."

2012. augusztus 29., szerda

"Éjjeli bagoly"

Elég zsúfolt volt a hétvége. Tegnap délután egy kicsit ledőltem pihenni....s hát késő este ébredtem fel. Természetesen már nem voltam álmos, hisz több órát pihentem, aludtam. Ebből az következett, hogy a konyhát rendbe téve, még mindig nem tudtam aludni, így leültem fűzni. Mondanom sem kell, mire elkészültem, már virradt....

Ím a hajnal szülte lánc:
"Jácint" ukrán gallér

2 megjegyzés:

  1. Egész éjjel fűzted?? Megérte, csodaszép lett Ő is! :) Ha legközelebb erre jártok, egy pár órát vennék Tőled gyöngyfűzésből!

    VálaszTörlés
  2. Igen, teljesen befejeztem :) S közben még a javításra szorult, azt is meggyógyítottam :)

    VálaszTörlés